Астрологічний прогноз на 9 липня

615 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 липня

 
Овен

Сьогодні зміни можливі у сімейному житті. Якщо у когось були напружені стосунки, цей день дозволить вам налагодити спілкування.
 

Телець
Цього дня ви можете витратити більше, ніж планували. Розмова з кимсь із друзів підніме настрій. Не піддавайтеся тиску із боку другої половинки.
 

Близнята
Поганий настрій допоможе виправити похід магазинами. Купуйте щось не тільки собі, а й членам сім'ї. Сьогодні потрібно уважно стежити за своїм самопочуттям.
 

Рак
Чудовий день для спілкування з рідними людьми. З друзями можлива конфронтація, тому краще відмовитись від спілкування з ними.
 

Лев
Затишна атмосфера вдома може бути порушена побутовими проблемами. Сьогодні можливі переживання через фінансовий стан.
 

Діва
День підходить для активного спілкування, а також для зустрічі з друзями. Не варто сьогодні сперечатися з приводу токсичних питань.
 

Терези
Несподівані новини чи події вплинуть на ваш матеріальний стан. Не найкращий день для покупок, Ви відчуватимете постійну підтримку близьких.
 

Скорпіон
День може затьмарити новина від родичів. Виходом із напруженої ситуації може бути вихід у люди, поїздка за місто, де ви зможете розслабитись.
 

Стрілець
Під час повсякденних справ можливі несподівані радощі. Якщо у вас робочий день, то він буде непродуктивним. Бережіться при поводженні з гострими предметами.
 

Козеріг
Відмовтеся від зустрічей з друзями та інших розваг сьогодні. Проведіть день з коханою людиною вдома або далеко від великої кількості людей.
 

Водолій
Присвятіть цей день здоров'ю, позаймайтеся спортом, займіться повсякденними справами. Але краще це все робити на самоті, не залучаючи нікого.

Риби
Спілкування сьогодні даватиметься нелегко, начебто вас ніхто не розуміє. Не варто брати участі в суперечках і доводити свою думку
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також