Астрологічний прогноз на 9 липня

467 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 липня

Овен

Перестаньте говорити про те, що ви хотіли б змінити, а підкріпіть свої слова діями. Енергії у вас достатньо для цього. Плідною буде творча діяльність. Приділіть рідним більше часу.

Телець

Ваше мислення буде раціональним та об'єктивним, що стане великою перевагою при вирішенні проблем. Що стосується спілкування, ви будете дуже впевнені в собі, енергійні та переконливі.

Близнюки

День досить активний. Але можливі несподівані події. Краще планувати енергійнішу діяльність після обіду. Увечері можуть з'явитися незаплановані домашні справи.

Рак

Сьогодні не варто займатися важливими фінансовими питаннями, а також відвідувати громадські заходи. У борг краще не давати, особливо людям, з ким ви перебуваєте у дружніх стосунках.

Лев

На роботі чи у взаєминах зі старшими родичами можливий конфлікт. Краще відмовитись від відвідування державних органів. У діловій сфері може статися несподівана подія, плани можуть змінитися.

Діва

У першій половині дня краще поводитися тихо і важливих питань не вирішувати. Та й настрій для цього невідповідний. До обіду енергії побільшає, і справи будуть більш результативними.

Терези

Для активності перша половина дня не найкращий час. Можливі зміни у планах, як з вашої ініціативи, так і через обставини. Уважніше поставтеся до витрат, не давайте в борг.

Скорпіон

Зранку у взаєминах з кимось із навколишніх можуть виникнути непорозуміння. Друга половина дня найбільше підходить для вирішення фінансових питань. Якщо є можливість, відпочиньте на природі.

Стрілець

Можуть виникнути нагальні справи, які змінять ваші плани. Зверніть увагу на здоров'я, як на своє, так і близьких. Новини здалеку будуть невтішними. Увечері приділіть увагу родичам.

Козеріг

Можливі різноманітні несподіванки, зміна планів. У творчих людей та фінансистів також можуть бути проблеми. Для роботи продуктивнішою буде друга половина дня.

Водолій

Зранку може статися сварка. Тому краще не провокувати конфліктів, не показувати своє роздратування та не реагувати на критику. На роботі чим менше спілкування, тим краще.

Риби

Сьогодні добре подумати про своє здоров'я і звернути увагу на самопочуття близьких. Роботи може бути більше, ніж зазвичай. Можливі зміни, які вам не сподобаються.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також