Астрологічний прогноз на 9 серпня

1389 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 серпня

 

Овен
Зірки рекомендують ретельно розпланувати особисті справи,. Якщо кудись спізнюєтеся, то це ваша «заслуга». Купатися в променях слави будуть творчі люди. На особистому фронті без перемін – все добре.

Телець
Буде складно зосередитися на тому, що раніше вам легко вдавалося. Прохолодний душ і кава допоможуть збадьоритися, а читання свіжої преси поповнить інформацією. Головне сьогодні – не сидіти склавши руки.

Близнята
Емоційний настрій такий, що хоч зараз у бій. Не забудьте сказати собі «стоп», щоб не потрапити в неприємну історію. Сімейним людям знадобиться допомога друзів. А загалом чудовий день для відпочинку.

Рак
Влаштуйте собі справжній вихідний, щоб розслабитися і позбутися негативу. Вирушайте на природу або зустріньтеся з друзями. Від фізичних навантажень і спорту краще відмовитися.

Лев
Не всі зауваження приймайте на свій рахунок. Будьте толерантними до недоліків інших і не вступайте в суперечки. Недарма кажуть, що мовчання – золото. Вечір проведіть у колі сімї та друзів.

Діва
В особистому житті складеться ситуація, яку буде важко прийняти і зрозуміти. Але час розставить все по своїх місцях. Прогулянка або шопінг допоможуть розслабитися. Не варто зловживати солодощами.

Терези
Доля підкине вам кілька таких уроків, що без минулого досвіду не обійтися. На перший план несподівано вийдуть побутові проблеми. Вирішувати ї доведеться вже в понеділок..

Скорпіон

Проявивши слабкість, піддавшись на умовляння і відмовившись від чогось, що вам дороге, ви згодом пошкодуєте про своє рішення, але виправити вже нічого не зможете. Відверта розмова допоможе налагодити взаємини в сімї.

Стрілець
Бережіть себе, не дозволяйте собою маніпулювати. Накопичений досвід спрацює на перспективу, якщо звернутися до нього вчасно. З боку коханої людини можливі такі вимоги, до яких ви ніяк не були готові.

Козеріг
Ви заслужили відпочинок і емоційний спокій. Сьогодні зірки прогнозують дуже хороший день, повний позитиву і задоволень. Навіть дрібні побутові проблеми не зіпсують вихідного.

Водолій
З вашими аргументами несподівано погоджуватимуться навіть ті, хто критикував і сперечався з вами постійно. Прекрасний день для відвідування друзів. Родичі потребують незначної допомоги.

Риби
Вам доведеться на якийсь час стати слухняними і милими створіннями. Тоді й сонце сяятиме яскравіше, та й дощик буде не такий затяжний. Друга половинка порадує фантастичним сюрпризом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також