Астрологічний прогноз на 9 серпня

731 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 серпня

Овен

Сьогодні краще не говорити про свої робочі плани в колі малознайомих людей - можна наврочити. Навіть якщо не вірите в магічні дії, все одно бійтеся негативу.

Телець

Для вас цей день буде складним щодо фінансів. Не бажано здійснювати якісь операції, пов'язані з грошима. Енергетика цієї доби досить сильна і руйнівна.

Близнята

Сьогодні ви повинні будь-якими способами уникати неприємностей. Детально розгляньте ситуації, які здаються складними. І намагайтеся сприймати все спокійно.

Рак

Зірки обіцяють нелегкий день у стосунках із близькими людьми. Прогнозів на майбутнє краще не робити, а бути просто дружелюбнішими і стриманішими емоційно.  

Лев

Сьогодні ви отримаєте багато цікавих пропозицій. Робота чи особисте життя – неважливо, головне проявити ініціативу. Вечір складеться романтично.

Діва

Професійна сфера докорінно зміниться. Успіх чекає у фінансах, ви отримаєте прибуток. Будьте креативнішими. Більше відпочивайте, внутрішньо відновлюйтесь.

Терези

Шанобливо ставтеся до начальства та колег, уникайте конфліктів. Не варто робити вигляд, ніби проблем у вашому житті не існує. Так неприємностей не позбутися.

Скорпіон

Цього дня доля приготувала вам чимало випробувань. Чим терплячіше поставитеся до деяких складних моментів, тим більше отримаєте у майбутньому.

Стрілець

У вашому житті станеться багато важливих подій. Не розповідайте про особисті плани навіть найближчим людям. Акуратніше поводьтеся з документами.  

Козеріг

Цей день варто присвятити спорту та бути максимально активними. Будьте тактовними у спілкуванні з людьми, але не дозволяйте вами маніпулювати.

Водолій

Зірки обіцяють доленосний день. Самотні можуть зустріти людину, з якою складеться спільне життя. Вдалий день для кардинальної зміни образу.

Риби

Не зовсім безпечний день для тих, хто планує провести його в активній роботі чи за кермом. Подумайте про поповнення багажу знань та духовної їжі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також