Астрологічний прогноз на 9 серпня

331 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 серпня

Овен

Не варто сьогодні давати гроші у борг: великий шанс не побачити вже їх ніколи. Не пропустіть нагоди добре відпочити в компанії друзів.

Телець

Можливо, вам доведеться витратити багато часу на вирішення чужих проблем. Не відмовляйте у допомозі навколишнім, проте не забувайте про власні потреби.

Близнюки

Сьогодні на вас чекає непростий день. Можливі складнощі, неприємні ситуації. Не слухайте чужих порад, інтуїція підкаже правильну відповідь.

Рак

Нові справи цього дня буксуватимуть із самого початку. Зірки рекомендують завершити те, що тягне назад і постійно нагадує про себе.

Лев

До ваших слів сьогодні прислухатимуться, тому не робіть помилок і думайте що говорите. Не варто близько до серця приймати критику чи жарти.

Діва

Щоб вирішити всі проблеми цього дня, складіть детальний план. Також не відмовляйте у підтримці тим, хто на вас сподівається.

Терези

Проблеми сьогодні будуть невеликими та нетривалими. Виділіть час, щоб проаналізувати ситуацію, змінити щось в особистому житті.

Скорпіон

Складний день, коли багато що засмучуватиме і дратуватиме. Намагайтеся більше часу провести на самоті, обмежте спілкування.

Стрілець

Сьогодні вам не потрібно докладати багато зусиль, щоб досягти бажаного. Якісь ситуації не вдасться вирішити на свою користь, але ви отримаєте новий досвід.

Козеріг

Напругу сьогоднішнього дня можна зняти спілкуванням із близькими людьми. Намагайтеся уникати сварок і не втручатися в чужі стосунки та справи.

Водолій

Чим би ви не займалися сьогодні, будьте стримані й не приймайте поспішних рішень. Зірки радять триматися подалі від негативно налаштованих людей.

Риби

День, проведений на самоті, дасть вам можливість подумати про важливі речі. Зауваження чи критика навколишніх можуть зіпсувати настрій.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також