Астрологічний прогноз на 9 вересня

848 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 вересня

 

Овен
У кожного є мрія, а у вас їх більше за всіх! Але врахуйте, що ви не в казковій країні. Доведеться неабияк постаратися, щоб бажання здійснилися. До закидів у ваш бік поставтеся так, ніби ви їх і не чуєте.

Телець
Сьогодні найважливіше - не стояти на одному місці. Ні від кого не чекайте підтримки, створюйте цей день самі. Енергетичний підйом високий, але стежте за здоров'ям, щоб не переборщити з навантаженнями.

Близнята
Про спокій цього дня можна не згадувати. Доведеться не просто переступати, а перестрибувати через перешкоди. Головне - будьте внутрішньо зібраними. Харчуйтеся по режиму, відпочивайте більше і не сумуйте без причини.

Рак
Є величезна ймовірність, що в цей день самотні люди зустрінуть справжнє кохання. Довіряйте серцю і «метеликам» у животі. Сміливі плани в роботі залиште на потім. Є купа недороблених справ, ними і займіться.

Лев
Зірки обіцяють моральне задоволення від усього, за що ви візьметеся. Навіть нудні справи здадуться цікавими. Але не вдавайтеся в авантюри, вас можуть підставити. Вечір із сім’єю пройде весело і по-домашньому затишно.

Діва
Накопичені кошти потрібно витратити на те, що ви давно мріяли купити. Практичність вітається, але тільки не під час придбання продуктів. Море позитивних емоцій отримають ті, у кого є маленькі діти. Дивуватися доведеться багато.

Терези
Забудьте про старі й звичні способи в роботі, вони вже не актуальні. Свіжим поглядом подивіться на стосунки з обранцем. Якщо є проблеми, поговоріть по душах з близькою людиною. Увечері чекайте запрошення в гості.

Скорпіон
Настав час задуматися про додатковий дохід. Витрати передбачаються неабиякі. Якщо все вийде, як планували, то через кілька днів всі проблеми владнаються. Не поспішайте ділитися новинами з родичами.

Стрілець
Гарний день для сімейного відпочинку, виїзду на природу і зміцнення здоров'я. Менше думайте про проблеми, розслабтеся і підіть у тінь. Увечері є ймовірність зірвати любовний джекпот.

Козеріг
Якщо почнете кричати, лаятися і гримати дверима, то опинитеся в неприємній ситуації. Стримуйте емоції, інакше конфлікти затягнуться надовго. Обов'язково зустріньтеся і поспілкуйтеся з друзями.

Водолій
Зірки обіцяють мирний і добрий день. Ніхто не порушить цієї гармонії. Відмовтеся від вирішення фінансових проблем. Вони не такі вже складні, щоб думати про них з ранку до вечора. Чекайте приємних новин від родичів.

Риби
Не відмовляйте собі в задоволенні бути самими собою. Особливо, якщо останнім часом від когось сильно залежали морально і матеріально. Доречними будуть заняття спортом, йога і спілкування з новими людьми.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також