Астрологічний прогноз на 9 жовтня

795 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 жовтня

Овен
Сьогодні ви вирішите відпустити всіх з миром і зайнятися собою. Точніше, своїм житлом, особистим життям та ін. Кожен крок у робочій сфері доведеться обмірковувати, щоб не наробити помилок. Вдома – відносний спокій.

Телець
Всі плани летять шкереберть. Але заздалегідь не панікуйте, все може змінитися в одну мить. Головне - скласти план дій, а потім коротенькими перебіжками вперед, до мети. Відпочивати не забувайте, це дозволить накопичити енергію.

Близнята
Якщо різко змінити життєвий курс, справи підуть вгору. І чого ви раніше боялися змін? Атмосфера любові переважатиме в сімейному житті. На деякий час ви забудете про всі образи і конфлікти.

Рак

Зірки рекомендують більше мовчати і прислухатися до думки навколишніх. Тим більше, що сьогодні вам судилося потрапити в нову компанію. Постарайтеся бути стриманими і скромними.

Лев
Якщо ви впевнені в своїх знаннях і навичках, то нема чого боятися на роботі. Насправді ви можете впоратися з усіма завданнями. Проявіть кмітливість і фантазію у вирішенні сімейно-побутових проблем.

Діва
Ви будете сьогодні не тільки задоволеними, а й щасливими. Отримаєте масу вигідних пропозицій, які ведуть до фантастичних перспектив. На ґрунті побутових проблем може виникнути суперечка, в якій не буде переможців.

Терези
Сьогодні вам краще тримати язик за зубами. У сімейному житті багато непорозумінь і незрозумілих ситуацій. Ось тут краще не мовчати, а викликати другу половинку на розмову. Вечір бажано провести на самоті.

Скорпіон
З роботою впоралися швидко і професійно, жодних до вас претензій. Але імовірність того, що ви отримаєте відповідну винагороду - нульова. Втішать близькі люди  - вас очікує святкова вечеря із сюрпризами.

Стрілець
Сьогодні не захочеться навіть носа з хати висунути. Але робота – понад усе, ви ж трудоголік. До кінця дня настрій поліпшиться, і життя заграє новими барвами. Добре зайнятися йогою, почитати і просто відпочити.

Козеріг
Зірки рекомендують самому прокласти дорогу до щастя і благополуччя. До речі, всі можливості для цього у вас є. Не ведіться на авантюрні пропозиції. Вечір проведіть з коханою людиною.

Водолій
Сьогодні ви почуватиметеся кіндер-сюрпризом. Тільки невідомо кому він дістанеться і що там всередині. Колеги діставатимуть запитаннями про особисте життя.  А воно у вас як ніколи безхмарне і фантазійне.

Риби
Порада від зірок лише одна - не ризикуйте! Якщо хочеться швидше отримати бажане, то це зовсім не вихід. Будьте уважні, особливо на роботі. Вдома після вирішення несподіваних проблем добре відпочиньте.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також