Астрологічний прогноз на 9 жовтня

720 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 жовтня

Овен
У першій половині дня ви будете займатися фінансовими справами. Можлива зустріч з друзями. Вдалий день для того, щоб провести його разом з коханою людиною.

Телець
Можливо, кохана людина зробить вам подарунок. Сприятливий день для відпочинку на природі. У самотніх можливий флірт з продовженням.
 

Близнята
Спілкування з родичами або сусідами цього дня буде трохи напруженим. Впродовж дня ви будете займатися повсякденними справами. Сприятливо зайнятися спортом.
 

Рак
Якщо є можливість, то вирішення питань фінансового характеру краще відкласти. Присвятіть час дітям, коханій людині. Хороший день для покупок і прогулянок.
 

Лев
Сьогодні вам навряд чи вдасться розділити з кимсь домашні обов'язки. Краще взагалі їх відкласти або зробити по мінімуму. День пройде в душевній веселій компанії.
 

Діва
Тим, у кого вихідний, варто звернути увагу на своє здоров'я і зайнятися профілактикою. Вдалий час, щоб запросити близьких або друзів у гості.
 

Терези
Чудовий день у всіх аспектах. Фінансові справи і покупки краще відкласти. Сприятливий день для побачень, романтичних прогулянок і відпочинку.
 

Скорпіон
Сьогодні захочеться зосередитися на собі й своїх потребах. Краще цього дня менше спілкуватися з родичами – можливі непорозуміння.
 

Стрілець
Прекрасний день для спілкування, зустрічей з друзями, любовних побачень. Головне - не сидіти вдома, виходьте в люди, навіть на самоті.
 

Козеріг
На початку дня постарайтеся не давати в борг. Спілкування впродовж дня набридне. Ближче до вечора захочеться відпочити на самоті.
 

Водолій
В цілому день сприятливий для дружніх посиденьок і спілкування поза домом. Для самотніх можливе цікаве знайомство. Принесуть радість покупки, особливо техніка.
 

Риби
Сприятливий день для поїздок і спілкування. Якщо вас кудись запрошують, не відмовляйтеся. У самотніх людей ймовірна зустріч з майбутнім чоловіком/дружиною.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також