Астропрогноз на 12 липня: уникайте імпульсивних рішень

779 0

Ми у соцмережах:

Астропрогноз на 12 липня: уникайте імпульсивних рішень

Імпульсивні рішення цього дня можуть позначитись на справах наступного тижня.

Овен

Сьогодні ви будете дуже неуважні й це може призвести до непорозумінь. Ваша ухильність або нечесність можуть спровокувати сварку з родичами. До речі, розберіться з боргами і кредитами. Романтизм у стосунках з партнером кудись зник. Можливо, причина у вас.

Телець

Яскравий і безхмарний день в родинних стосунках. Сьогодні знання варто розглядати як засіб, а не як мету. Ваші навички вдосконалюватися не будуть, навіть якщо ви докладете до цього титанічні зусилля. Контролюйте апетит, не закидайте у шлунок всі підряд. Не виключено загострення гастриту.

Близнята

Сьогодні ви, звичайно, не хочете нікого образити, але вам навряд чи це вдасться. Постарайтеся принаймні, щоб це була не надто близька та потрібна вам людина. Прекрасно складеться день у тих, кого запросили в гості. Ви зачаруєте всіх своїм гумором і дружелюбністю.

Рак

Стільки напланували подумки робіт на цей день, але, на жаль, сьогодні неділя. Постарайтеся не втратити цей запал. Вдалою буде вилазка на природу, якщо, звичайно, не  буде дощу. Рідні потребують  вашої уваги і турботи. Не відмовляйте їм у цьому.

Лев

Завдяки особистій привабливості та чарівності сьогодні вам майже все буде до снаги. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу від тих, на кого й не сподівалися. Не зважайте на заздрісників, ідіть обраним шляхом. Зарядка і дихальні вправи допоможуть позбутися від тимчасових нездужань.

 

Діва

Можете сподіватися на відчутний прибуток, і навіть невеликі подарунки. Подвиги в особистому житті здійснювати можна. Але дуже обережно. Завдяки підвищеній увазі до інших людей і розумінню їхніх інтересів ви завжди в центрі уваги. Відпочинок ввечері буде дуже доречним.

Терези

Якщо ви весь день присвятите собі та відпочинку, то наступний тиждень відчуватимете неймовірний приплив сил. Пісні під гітару і ароматний шашличок… Як давно ви про це мріяли! І навіть погода не зіпсує вам настрою. Несподівано вам «впаде» бажана і велика сума.

Скорпіон

Сьогодні активний і творчий день. Використайте цей день по максимуму для відпочинку. Не будьте примхливими та надто вимогливими до близьких. Уважніше поставтеся до здоров’я, можливі загострення хвороб.

Стрілець

Не варто приймати імпульсивні та необдумані рішення і бігти щось робити, як тільки вас відвідала чергова ідея. Зірки обіцяють масштабну боротьбу з власними комплексами і недоліками. Головне, не здаватися і не зірватися. Не наїдайтесь перед сном.

Козеріг

Хороший день для отримання правдивої інформації та корисних знань. Сьогодні у  вас з’являться неймовірні й несподівані бажання. Друзі будуть відволікати дзвінками, а родичі докучати завданнями. Якщо і захочеться кудись втекти, то тільки на берег річки.

Водолій

У розпорядку дня – багато розмов та вдалі поїздки. Ви вирішите саме сьогодні всерйоз зайнятися своєю фігурою, щоб не виглядати на фоні струнких людей тюленем. Дієта не допоможе, якщо вести пасивний спосіб життя і спати до обіду.

Риби

Вам потрібно знайти спільну мову з близькими людьми. Особливо, якщо сварки уже перетворилися на щоденну «розминку». Тримайте емоції під контролем. Фінанси будуть так голосно співати романси, що захочеться знайти ще кілька робіт, аби владнати ситуацію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також