Астропрогноз на 13 липня: примножуйте ніжність, а не амбіції

829 0

Ми у соцмережах:

Астропрогноз на 13 липня: примножуйте ніжність, а не амбіції

13 липня потрібно тримати свої емоції під контролем і намагатися не давати волі поганому настрою.

 

Овен

День очікується досить спокійний. Намагайтеся з усього, що відбувається, отримувати максимум вигоди і задоволення. Не втрачайте емоційної рівноваги. На роботі відбудуться неочікувані зміни. Фінансове забезпечення родичів ляже на ваші плечі.

Телець

Не варто сьогодні займатися спортом і проводити важливі зустрічі. Зате цей день може стати багатообіцяючим у плані любовних стосунків, розваг і відпочинку. Особливий акцент на харчування. Якщо мучить безсоння, то використовуйте народні способи лікування.

Близнята
Не здумайте мудрувати в спілкуванні з тими, хто старший і досвідченіший. На роботі все без змін. Зараз є всі шанси схопити удачу за хвіст. Скоріше за все, вам надійдуть цікаві пропозиції або ж ви зможете завести корисні знайомства.

Рак
Не переживайте з приводу фінансів, вони прийдуть у потрібний час. Нелегкий день для сімейних людей, стосунки втрачають свіжість. Жодних катаклізмів бути не повинно, якщо ви самі їх собі не влаштуєте. Не чіпляйтесь через дрібниці.

Лев
 У побутовій сфері верх візьме матінка Лінь. Зараз ви можете перебувати в похмурому настрої, тому що не будете відчувати твердого ґрунту під ногами. Не рубайте з плеча, а просто трохи зачекайте.

Діва
Живіть нинішніми подіями і радійте тому, що є. Звільняйтеся від комплексів у стосунках з партнером. Перед тим як що-небудь зробити, все як слід обдумайте. Побережіть своє здоров’я і дотримуйтесь у всьому помірності.

Терези
Суцільні непорозуміння, конфлікти і розборки на роботі.  Не метушіться. Сімейний бюджет серйозно постраждає, якщо придбаєте щось дороге. Приємні сюрпризи можуть очікувати в любовних стосунках. Краще сьогодні займатися побутовими справами.

Скорпіон
Отримаєте не просто нагороду за роботу, але і похвалу від шефа. У сімейних стосунках примножуйте ніжність, а не амбіції. Нові пропозиції можуть розсунути ваші горизонти і розкрити таланти, про які ви навіть не здогадувалися.

Стрілець
Все, що запланували, втілиться в життя з шаленою швидкістю. Розрив стосунків з кимось із друзів відбудеться не з вашої вини. Ви вже давно спілкувалися прохолодно, пора поставити крапку. Варто присвятити цей день своїй другій половинці. Це додасть сил і мотивує.

Козеріг
Настав час задуматися про щоденні вправи для спини і повноцінний сон. Разова акція, що стосується оздоровлення, не дасть результату. Загартовуйте організм регулярно. Одиноких може очікувати нове знайомство. А одруженим краще приділити час родині.

Водолій
Розраховуйте тільки свої сили і не турбуйтеся через дрібниці. Будьте впевненішими і сміливішими. Прекрасний день для пішої прогулянки, відпочинку на природі та романтики. Самотні люди зустрінуть людину, з якою будуть на одній хвилі.

Риби
У бізнесі остерігайтеся конкурентів, будьте гранично чесні та обережні. Обман не залишиться непоміченим. Ви будете схильні до частих змін настрою, але навіть якщо вам захочеться на комусь зірватися, спочатку подумайте, чим це може обернутися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також