Астропрогноз на 14 липня: день створений для кохання, відпочинку і творчості

858 0

Ми у соцмережах:

Астропрогноз на 14 липня: день створений для кохання, відпочинку і творчості

 Овен

Не бажано з'ясовувати стосунків з друзями і родичами. Зберіться з думками, відпочиньте і побудьте на самоті. Не варто займатися важкою працею, особливо на дачній ділянці або по господарству. Раніше лягайте спати.

Телець

Побутові труднощі обійдуть стороною. Надлишок енергії спрямуйте на фізичні вправи. Сил вистачить і на впорядкування поточних справ, і на планування нових. Зберіть всю свою дружелюбність - вам випаде випробування спілкуванням.

Близнята

Від проблем на фінансовому фронті не тікайте. Скоро ситуація зміниться, ви отримаєте не тільки зарплату, але і премію. Розумові навантаження вам тільки на користь, а вивчення нового - в радість. Від спокус утримайтеся, особливо - від спиртних напоїв.

Рак

З колегами на роботі будьте стриманішими, емоції виявляться зайвими при виконанні завдань. Уникайте людей, які намагаються вивести вас із себе. В особистому житті зірки радять діяти щиро. Можливий неочікуваний дохід.

Лев

Захочеться трохи посумувати, усамітнитися і осмислити власне життя. Романтика і ніжність переповнюють серце. Намагайтеся з увагою і розумінням поставитися до чужих прохань, хоча вони і будуть постійно відволікати від основних турбот.

Діва

 Бажано відпочити на природі. Восени ви згадаєте цей день як один з найкращих. Грошові запаси поповняться, можна дозволити собі шопінг. Однак знайти співрозмовника, який би розумів вас - складно. Можливо, слід менше критикувати інших?

Терези

Акуратніше з їжею, розробіть дієту і вирушайте в спортзал. Більше довіряйте коханій людині. Планів - купа, і доведеться в них уважно розібратися: що справді принесе успіх, а що можна відкласти на потім. Вечір підходить для зустрічі з друзями.

 Скорпіон

Настрій буде похмурий, що позначиться на роботі і в стосунках з рідними. Проблеми прийдуть з минулого, потрібно швидко їх вирішувати. Утримайтеся від сумнівних пропозицій, вас спробують ввести в оману. Тримайте свої секрети подалі від чужих.

Стрілець

У колективі можна проявити професійні амбіції. Зате в особистому житті будьте спокійнішими. Справи будуть миготіти перед очима, розмови відволікати, суперечки засмучувати. Грошові питання в цей день краще не вирішувати.

Козеріг

Корисно зайнятися фінансовими питаннями. Ви не бачите перешкод на шляху до досягнення мети і викликаєте цим у колег білу заздрість. Хтось навіть попросить поділитися секретом успіху. Але за роботою не забувайте про сім'ю.

Водолій

День буде нескінченним. Але зірки не рекомендують йти з роботи раніше. Керівництву це не сподобається. Після обіду ви ввійдете в колію і вдасться зосередитися на роботі. Вдома вас чекатимуть несподівані гості.

Риби

Навчіться зважати на думку інших, будьте коректнішими. Це стосується і роботи, і сім'ї. Будьте акуратнішими з грошима, є ризик обману і невдалих покупок. Порадуйте домашніх чимось смачненьким - їм це сподобається.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також