Астрологічний прогноз на 2 серпня

846 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2 серпня

 

Овен
Всі навколо будуть звертатися за порадами. З одного боку, це приємно і лестить, а з іншого – відволікає від своїх справ. В особистому житті все прекрасно. З фінансами будьте економнішими, не витрачайте все до останньої копійки. Є шанс їх вдало вкласти.

Телець
Не варто збільшувати фізичні навантаження, краще відпочиньте на природі. Сім’я з радістю відгукнеться на пропозицію «погуляти». Проведіть день без шкідливої їжі та звичок. Організм віддячить добрим самопочуттям цілий тиждень.

Близнята
Повноцінне харчування і відпочинок – хоча б раз на тиждень, у неділю. Фізичні навантаження, особливо тривалі пробіжки і планка, трохи не на часі. Сімейні стосунки перейшли в стадію, коли сварок більше, ніж ніжних поцілунків. Треба щось робити.

Рак
Важкий день для тих, хто любить будувати повітряні замки. Заспокойтеся внутрішньо, мобілізуйтеся. щоб подолати всі перешкоди у стосунках. У щоденний раціон бажано включити продукти для зниження ваги. А заодно і збільшити кількість вправ у фіззарядці.

Лев
Гарний і спокійний день. Очікується нагорода за минулі труди. Добре сьогодні відпочиньте і з понеділка беріться за побутові справи, займайтеся домом ті господарством. Не зайвим буде провести романтичний вечір з другою половинкою.

Діва
Все наскучило і набридло, настав час змінити спосіб життя. А розпочати варто з відпочинку. Погода на заваді не стане, та й друзі відгукнуться на ваше запрошення. Не лінуйтеся і не відмовляйтеся, якщо підкинуть нову роботу. Додаткові гроші зайвими не будуть.


Терези
Робота не залишає вас навіть у вихідні. Доведеться шукати вихід зі складної ситуації. Проявіть ініціативу, проаналізуйте хід подій і будьте впевненішими. Одиноким людям пощастить у коханні, а сімейні насолодяться домашнім затишком.

Скорпіон
Будьте готові до змін на роботі. Але вони будуть тільки до кращого. Заховайте подалі ноутбук і смартфон і проведіть вихідний на природі, в оточенні друзів і родини. Всім це піде тільки на користь. В магазин ходіть тільки зі списком покупок, щоб не розоритися.

Стрілець
Побутові проблеми завдяки вашій зібраності й раціоналізму вдасться вирішити буквально за кілька хвилин. Не зважайте на погоду, плануйте відпочинок як вам хочеться. Парасолька зарадить і від дощу, і від спеки. Вечір краще провести із сімєю.

Козеріг
Через власну лінь і неуважність можете зіпсувати день і собі, й рідним. Не журіться, а зберіться з думками, й все владнається. Плани на те й плани, щоб вносити в них корективи. Смачна вечеря і дружня компанія буде гарним завершенням дня.


Водолій

У складній ситуації з родичами ви проявите діловитість і честолюбство, які не всі гідно оцінять. Вирішення матеріальних проблем не відкладайте. Ваша друга половинка потребує уваги, не розчаровуйте її. Прогулянка ввечері й морозиво сподобаються вам обом.

 Риби
Настав час зняти із себе маску загадковості й стати максимально відкритими для спілкування. Хтось із родичів розсердиться на вас через невирішені побутові питання. Якщо вступите в суперечку, то ще більше заплутаєте ситуацію. Увечері відмовтеся від посиденьок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також