Атака на Севастополь: Росія заявила про 5 загиблих, серед них - донька чиновника з Магадану

459 0

Ми у соцмережах:

Атака на Севастополь: Росія заявила про 5 загиблих, серед них - донька чиновника з Магадану

Окупаційна влада Криму заявила про українську атаку на Севастополь, внаслідок якої загинуло 5 людини, з яких 3 дітей, і поранено понад 120 осіб. Зокрема, серед жертв - донька заступника мера Магадану.

Про це повідомляють так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв, а також пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС у Telegram.

У Міноборони країни-агресора заявили про атаку нібито «по цивільній інфраструктурі міста Севастополь поставленими США оперативно-тактичними ракетами «ATACMS», спорядженими касетними бойовими частинами».

«Губернатор Севастополя» Михайло Развожаєв заявив про 3 загиблих, з яких двоє дітей, і близько 100 постраждалих. Він також поскаржився, що удар стався у свято Трійці. Пізніше Развожаєв заявив, що кількість жертв зросла до п'яти, з них троє дітей. 

У  соцмережах заявляють про загиблих на пляжі «Учкуївка» в Севастополі.

Водночас, мер Магадана Юрій Гришан повідомив, що внаслідок обстрілу загинула дочка заступника мера Магадана Олега Авер'янова, яка перебувала на відпочинку з батьками в Севастополі.

Крім того, за словами окупантів, п'ятеро дітей перебувають у реанімації, інші постраждалі дістали поранення легкої та середньої тяжкості.

Згідно з інформацією місцевих пабліків, у Севастополі спрацювала ППО і нібито збила 5 цілей.

Слово і Діло.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також