Атака росіян по Кривому Рогу: є загиблі та постраждалі (ВІДЕО)

372 0

Ми у соцмережах:

Атака росіян по Кривому Рогу: є загиблі та постраждалі (ВІДЕО)

Російські війська атакували Кривий Ріг Дніпропетровської області надвечір 12 березня. Попередньо, РФ запустила керовані авіаційні ракети Х-59. У місті вже завершено пошуково-рятувальну операцію.

Керівник військової адміністрації Олександр Вілкул підтвердив, що пролунали вибухи в Кривому Розі 12 березня. Зафіксовано щонайменше три влучання, зокрема, удари по дев’ятиповерхівці й п’ятиповерхівці.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок ракетної атаки по Кривому Рогу спалахнула пожежа у багатоповерховому житловому будинку та є влучання по даху п’ятиповерхівки в Металургійному районі. 

Відомо щонайменше про трьох загиблих і 48 постраждалих людей. Зокрема, поранено 10 дітей. У Кривому Розі вже завершено пошуково-рятувальну операцію.

Надзвичайники обстежили всі квартири понівечених будинків та врятували дев’ятьох тамтешніх мешканців.

Штаб допомоги розгорнули на Східному-1 біля АТБ з 20:00, а також за адресою Народний Дім, вулиця Криворіжсталі, 52. Жителі можуть звернутися з питань розселення, будівельних матеріалів, закриття вибитих вікон та інших.

Чим атакували Кривий Ріг? Раніше Повітряні сили ЗСУ попередили про зафіксовану керовану авіаційну ракету, ймовірно, Х-59, яка рухалася в напрямку Кривого Рогу. Згодом стало відомо про загрозу застосування балістичного озброєння зі східного напрямку.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 748-му добу. Упродовж останньої доби було зафіксовано 78 бойових зіткнень. Ворог завдав дев'ять ракетних та 73 авіаційних удари, а також здійснив 72 обстріли реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Факти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також