Атомники передали військовим обладнання для виконання спецзавдань

519 0

Ми у соцмережах:

Атомники передали військовим обладнання для виконання спецзавдань

Чергова допомога від РАЕС оперативно сформована за запитами одного з поліцейських батальйонів спеціального призначення.

Дорогий квадрокоптер із тепловізійною камерою та дві тактичні аптечки, укомплектовані медичними препаратами для надання ефективної першої домедичної допомоги, закуплено з фонду Первинної профспілкової організації Рівненської АЕС.

— Всі розуміють, що таке робота наосліп та наскільки важлива зараз розвідка, — коментує військовослужбовець Олександр. — Така бойова «пташка» підвищує ефективність роботи артилерії. Річ — корисна й допомагає виявити необхідну інформацію не тільки вдень, але й уночі.

Також за кошти з відрахувань від посадових окладів у межах безстрокової благодійної акції «Я допомагаю ЗСУ» колектив Рівненської АЕС вчергове придбав для військових автомобіль підвищеної прохідності.

— Наші військові не втомлюються нас захищати, відповідно, ми не будемо втомлюватися їм в цьому допомагати, — наголошує заступник генерального директора РАЕС з персоналу Богдан Шмигельський. — Сподіваємося, наша допомога сприятиме зменшенню кількості ворога. Тому бажаємо хлопцям перемоги і якнайшвидшого повернення додому.

Юлія КУЛАЄВА, кореспондент пресцентру РАЕС.
Фото — Надії ТИМОФЕЄНКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також