Атомники подарували дитячому реабілітаційному центру холодильник для ліків

1253 0

Ми у соцмережах:

Атомники подарували дитячому реабілітаційному центру холодильник для ліків

Працівники Рівненської АЕС організували чергову благодійну акцію для вихованців Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З. Матвієнко.

Як розповідають атомники, колектив електростанції відгукнувся на прохання директорки закладу щодо допомоги у придбанні спеціальної холодильної камери для зберігання медичних препаратів, необхідних для їхніх вихованців.

- Нам повідомили, що холодильник для медпрепаратів вийшов з ладу, а він вкрай важливий для отримувачів послуг Центру. Після проведення акції «Різдвяна казка» зі збору коштів для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, залишилися невеликі кошти. Тож за спільним рішенням вони спрямовані на купівлю холодильної камери, необхідної для вихованців реабілітаційного закладу, серед яких, зокрема, діти та молодь, - коментує Тетяна Васильєва, заступниця голови первинної профспілкової організації РАЕС.

За словами старшої медичної сестри Центру Галини Кукли, холодильник був потрібен терміново для зберігання важливих ліків, препаратів, протишокових укладок, засобів для невідкладної медичної допомоги.

Директорка Центру Наталія Федінчик каже, що адміністрація, працівники, батьки вихованців нашого закладу щиро вдячні керівництву, профкому та всьому трудовому колективу РАЕС за їх душевну щедрість, небайдужість до чужих проблем та турботу про ближніх. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також