Атомники привітали дітей зі святом Миколая

246 0

Ми у соцмережах:

Атомники привітали дітей зі святом Миколая

Аби зігріти увагою і турботою дітей, котрі опинилися у скрутних життєвих обставинах, працівники Рівненської АЕС традиційно напередодні Дня Святого Миколая організували для них улюблене свято. У межах щорічної благодійної акції «Енергія добра» потішили малечу солодощами і подарунками.

— Атомники об’єднали свої зусилля, аби цей день запам’ятався дітлахам не лише подарунками, але й теплом наших сердець. У ці передноворічні дні ми, дорослі, теж хочемо дива, тому віримо: дитячі мрії обов’язково здійсняться, — наголосив заступник генерального директора РАЕС із персоналу Олег Килюх.

У Палаці культури РАЕС відбулося театралізоване дійство, казкові персонажі разом з атомниками створили зворушливу атмосферу родинного свята. Цьогоріч до благодійної акції «Енергія добра» долучилися колективи 51 підрозділу Рівненської АЕС. 144 дитини, в тому числі й діти загиблих воїнів, отримали напередодні Миколая довгоочікувані «миколайчики».

— Колектив управління кадрів Рівненської АЕС до благодійної акції долучається щороку. Ми заздалегідь з’ясовуємо потреби дітей і відповідно до них купуємо подарунки. Сьогодні гостинчики отримали братик і сестричка, яких виховує бабуся. Сподіваємося, що подароване взуття, а ще спортивні костюми, шапки, шарфи, рукавиці їм сподобаються, — розповіла працівниця управління кадрів РАЕС Олеся Сидорчик.

— У непрості часи дорослі намагаються якомога більше віддати добра дітям. Колектив атомної станції спрямував свої зусилля, аби створити свято, яке не лише подарувало дітям приємні емоції, воно об’єднало нас, дорослих, довкола доброї справи, — зауважив голова Первинної профспілкової організації РАЕС Іван Мельник.

Уже вшосте благодійна акція «Енергія добра» згуртувала атомників задля того, щоб зігріти дитячі серця добром і турботою. На жаль, 46 маленьких мешканців Вараша втратили на війні батьків. Їм особливо потрібна підтримка.

— Окрім речей, в яких є потреба, організатори у підрозділах намагалися сформувати корисні та оригінальні подарунки, вкласти у них іграшки, омріяні речі, саме те, що може викликати емоції та захоплення малечі. Ми бачили радість в очах дітлахів. Подяка кожному, хто долучився до благодійної акції, хто причетний до організації свята. Дякуємо ЗСУ за можливість його проведення. Я радію, що свято пройшло без сирени, і бажаю усім, щоб наступного року ми зустріли його без війни, — наголосила заступниця начальника управління інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС, куратор благодійної акції Ірина Жук.

Тетяна Коровайчук.
Фото: Анна Мохнар


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також