Атомники відремонтували сьомий автомобіль для військових

855 0

Ми у соцмережах:

Атомники відремонтували сьомий автомобіль для військових

Колектив Рівненської АЕС незмінно підтримує вітчизняних захисників, які стоять на сторожі територіальної цілісності та суверенітету держави на сході України. У черговий раз волонтерський рух електростанції надав допомогу українським військовим.

Минулоріч військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади звернулись до атомників з проханням допомогти у ремонті автомобіля, який був задіяний у зоні проведення ООС. За кошти, зібрані атомниками та небайдужими мешканцями міста Вараш, були закуплені необхідні автомобільні запчастини. За підтримки керівництва підприємства авто підвищеної прохідності УАЗ-469 було доставлено в транспортний цех для ремонту, який у позаробочий час проводили небайдужі працівники.

За словами працівника РАЕС, голови місцевої Спілки афганців Петра Ширка, наразі це вже сьомий транспортний засіб військових відремонтований завдяки активістам Рівненської АЕС.

«Напередодні, у червні цього року, атомники відремонтували й передали вітчизняним захисникам автомобіль високої прохідності «Урал». У черговому авто проведено капітальний ремонт двигуна, коробки передач, замінені всі елементи ходової частини та підвіски, у тому числі, перебрані мости та поставлені нові ресори, підварені й пофарбовані елементи кузова, перешито увесь салон. Сьогодні автівка відправлена до м. Костопіль, де дислокується батальйон «зв’язку», який виконує службові завдання у зоні проведення ООС», – відзначив Петро Ширко.

Також за зібрані атомниками кошти прооперовано поранених військових з Вараша, Рівного та Млинова. Придбано камеру відеоспостереження з високою якістю та дальністю дії для батальйону «Айдар». Як зауважив волонтер, до працівників РАЕС вже звернулися з проханням відремонтувати наступний автомобіль - УАЗ-469, який був у зоні проведення ООС, а також підтримати у лікуванні інших поранених бійців.

«Кошти ще залишилися, тож ми готові допомогти», - підкреслив Петро Ширко.

Для охочих підтримати українських військових, діє розрахунковий рахунок в Ощадбанку UA 793333680000026008301613093 Код ЄДРПОУ: 24171964 в Кузнецовському ТВБВ Ощадбанк №10017/80 МФО 333368 Кузнецовської міської організації української спілки ветеранів Афганістану з позначкою «благодійна допомога для учасників ООС», з подальшим повідомленням волонтерської групи про суму і підрозділ, що перерахував кошти для формування повного звіту. Контакти ініціативної групи РАЕС: Петро Ширко 098 717 20 04, Iгор Жакун 097 187 12 02, Тетяна Васильєва 097 664 25 23.
Веб-сайт РАЕС


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також