Автопригода знеструмила усю вулицю, бо «євробляха» влетіла в електроопору

2275 0

Ми у соцмережах:

Автопригода знеструмила усю вулицю, бо «євробляха» влетіла в електроопору

Ця автопригода сталась у суботу приблизно о 19-й годині у селі Здовбиця, що у Здолбунівському районі.

Вулицею їхав Фіат Скудо. Неподалік КСП "Україна"  водій вирішив повернути ліворуч, але не увімкнув показчик повороту. Водій, який їхав за ним позаду автомобілем БМВ, у ту мить пішов на обгін, і щоб уникнути зіткнення, влетів в електороопору. 

Пошкоджені обидва авто водії - живі. БМВ влетів в електроопору, знеструмивши цим усю вулицю. Селяни повиходили з домівок з'ясовувати, що ж там  сталось. Побачивши, що електроопору пошкодив автомобіль з "євробляхами" , викликали поліцію та стали вимагати, щоб водій їм негайно компенсував збитки. З'ясовувати ситуацію приїхали поліцейські на двох автомобілях. Розбірки там тривали до "глухої" ночі.  

Пресофіцерка поліції Рівненщини Катерина Загурська повідомила РВ, що на обох водіїв склали протоколи за скоєння ДТП у Здовбиці. Перевірка підтвердила, що обидва чоловіки були тверезими. 

Їхні транспортні засоби забрали у райвідділ поліції до з'ясування усіх обставин цієї ДТП. 

Речниця «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова підтвердила РВ, що повідомлення про знеструмлення  у Здовбиці їм надійшло майже о третій годині ночі. Нині без електропостачання у селі перебуває 51 абонент. Енергетики відправлять у Здовбицю  вишку, щоб замінити розтрощену електроопору та обіцяють,  що ще до обіду відновлять селянам електропостачання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також