Аудитори Рівненщини прозвітували, як за шість місяців спрацювали

1525 0

Ми у соцмережах:

Аудитори Рівненщини прозвітували, як за шість місяців спрацювали

Вони забезпечили відшкодування втрат на 14,5 млн грн та отримання економічного ефекту на 16,2 млн грн.

Упродовж січня – червня  фахівці управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області виявили порушень, що призвели до втрат матеріальних і фінансових ресурсів, на 45,6 млн гривень.

Завдяки роботі аудиторів забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат, на 14,5 млн грн та отримано додаткового результату (економічного ефекту) на 16,2 млн грн. За результатами моніторингу закупівель замовники відмінили торгів за 41 процедурою закупівель на загальну суму 363,9 млн грн та розірвали  24 договори на суму 85,3 млн гривень.

Сайт управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області повідомляє: на розгляд правоохоронним органам передано 8 матеріалів заходів державного фінансового контролю, розпочато 1 досудове розслідування та вручено 1 письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Два об’єкти контролю, де виявлено порушення, попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушень. За допущені фінансові порушення складено протоколи на 20 посадових осіб, за порушення законодавства про закупівлі – 15 протоколів.
 
 
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також