Аудитори Рівненщини забезпечили відшкодування втрат ресурсів на суму майже 21 мільйон гривень

685 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

З початку цього року фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області забезпечили відшкодування втрат ресурсів на суму 20,7 млн грн, зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, підприємств та організацій надійшло 4 млн гривень.

За результатами ревізій та перевірок закупівель фахівці Держаудитслужби виявили втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 137 млн гривень.
За допущені фінансові порушення та перешкоджання в проведенні ревізій складено 24 протоколи про адміністративну відповідальність та 12 протоколів за порушення законодавства про закупівлі. До правоохоронних органів передано матеріли 17 ревізій, розпочато 21 досудове розслідування та вручено 20 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Від упровадження пропозицій, наданих управлінням, за результатами  проведених державних фінансових аудитів економічний ефект становить понад 12 млн гривень, повідомляє пресслужба Управління Західного офісу Державної аудиторської служби в Рівненській області.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також