Аудитори знайшли у міській раді Острога фінансових порушень майже на два мільйони гривень

269 0

Ми у соцмережах:

Аудитори знайшли у міській раді Острога фінансових порушень майже на два мільйони гривень

На 1962,3 тис. грн фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявили спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області під час проведення ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.

Контролем було охоплено період з 2021 по 2023.

Аудитори встановили, що у 25 закладах загальної середньої освіти та в 11 закладах дошкільної освіти понаднормово списано харчі, що призвело до завданої управлінню освіти шкоди на 715,4 тис. гривень.

Проведеними звірками та контрольними обмірами аудитори виявили майже на 700 тис. грн завищення вартості виконаних робіт з капітального та поточних ремонтів навчальних закладів.

Під час проведення ревізії виявили аудитори збільшення ціни на постачання електричної енергії та харчів без належного документального підтвердження ринкових коливань ціни електричної енергії у бік збільшення. Як результат, управлінню освіти завдано збитків на 513,7 тис. гривень.

Начальнику управління освіти направлено вимоги щодо усунення виявлених порушень. Матеріали ревізії направлено в Рівненську обласну прокуратуру, повідомила РВ пресслужба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також