Аудитори знайшли у Рівненському районі тих, хто безпідставно отримав субсидії

6758 1

Ми у соцмережах:

Аудитори знайшли у Рівненському районі тих, хто безпідставно отримав субсидії

133 жителям Рівненського району, які подали недостовірну інформацію про свій майновий стан, за період з 1 січня 2015 по 30 квітня 2018 було зайво призначено та нараховано житлових  субсидій на загальну суму 1690,7 тис.грн.

Безпідставно отримали 26,7 тис. грн житлових субсидій 22 господарства району, власники яких не задекларували доходи, отримані з Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Окрім того, аудиторами виявлено факти приховування малозабезпеченими сім’ями  району інформації щодо придбання транспортних засобів та житла вартістю, що перевищує 10-кратну величину прожиткового мінімуму, через що їм було зайво призначено державну соціальну допомогу на  загальну суму 113,42 тис. гривень.

Керівнику управління соціального захисту населення Рівненської районної державної адміністрації надіслано вимоги про усунення виявлених порушень. Матеріали надіслано до правоохоронних органів.

Прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області повідомила, що під час ревізії в управлінні соціального захисту населення Рівненської районної державної адміністрації було виявлено порушень на 1846,8 тис. грн, що призвели до втрат.
 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також