Аудитори знайшли у Рівному порушень на півтора мільйони гривень

1240 0

Ми у соцмережах:

Аудитори знайшли у Рівному порушень на півтора мільйони гривень

Цього разу вони провели ревізію фінансово-господарської діяльності квартирно-експлуатаційного відділу Рівного і знайшли порушення законодавства, що призвели до втрат.

Контролем було охоплено період з 1 січня 2016 по 31 січня 2018.

Прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області повідомляє, що на 766 тис. грн було завищено вартість послуг з теплопостачання, наданих ТОВ «Поліська енергосервісна компанія», на 227 тис. грн покрито витрати із опалення приміщень, які використовували інші юридичні особи. Зафіксовано факти недотримання доходів щодо надання послуг з теплопостачання на суму 204 тис. грн, порушення щодо використання коштів державного бюджету на суму 320 тис. грн (оплата за теплопостачання та електроенергію, спожиту орендарями, мешканцями гуртожитків та іншими споживачами) тощо. Виявлено неефективне використання коштів на оплату послуг по теплопостачання та заготівлі деревини на загальну суму 2 153 тис. грн.

Після ревізії вже відшкодували 513,3 тис. грн.. фінансових порушень. Начальнику КЕВ надіслали вимоги щодо усунення решти виявлених порушень, а матеріали ревізії передали до правоохоронних органів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також