Авто біля театру — не Кузнєцова, а Архіпова

1089 0

Ми у соцмережах:

Авто біля театру — не Кузнєцова, а Архіпова

Днями біля лялькового театру в Рівному перехожі запримітили цікавий ретроавтомобіль з надписом «Лялькар». Дехто навіть запитував, чи це не те авто, яким раніше їздив радянський диверсант-енкаведист Микола Кузнєцов? Адже місцеві пам’ятають, що ще років 30 тому між ляльковим театром та Будинком вчених стояв старий Opel під скляним ковпаком, який потім кудись таємниче зник. Та як виявилося, нинішній експонат аж ніяк не музейний.

Володимир Данилюк, директор Рівненського театру ляльок:

— Цей автомобіль — власність нашого актора Миколи Архіпова, йому дідусь з Хмельниччини подарував. Машина орієнтовно 1960-х, в хорошому стані, на ходу. От тільки назву довелося змінити, бо негарна: була «Москвіч», а тепер почепили табличку «Лялькар». Це не перша поява цього ретроавтомобіля на публіці, періодично власник виставляє його перед фасадом театру, коли робимо фотозони або якісь інші цікавинки для глядачів.

Автомобіль, яким нібито їздив Кузнєцов і який раніше стояв неподалік театру, я пам’ятаю. От тільки куди він потім подівся, не знаємо — чи продали, чи кудись в музей забрали? Наразі ж запрошуємо усіх на закриття театрального сезону. Приходьте до площі перед театром 26 червня і зможете зробити гарні фотографії — власник автомобіля якраз планує знову його виставити. До речі, у відпустку цього літа ми вирішили не йти. Тож новий сезон розпочнемо невдовзі після закриття старого. Серед наших глядачів є чимало переселенців, яким подобаються наші вистави, та й рівненських дітлахів і їхніх батьків ми завжди раді бачити.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також