Автобус, який передав на баланс Рівного “Фонд Віктора Шакирзяна”, возитиме безкоштовно військовиків та дітей

546 0

Ми у соцмережах:

Автобус, який передав на баланс Рівного “Фонд Віктора Шакирзяна”, возитиме безкоштовно військовиків та дітей

У травні цього року автопарк Рівного поповнився ще одним автобусом. Його придбала та передала у комунальну власність міста благодійна організація “Фонд Віктора Шакирзяна”. Цей транспорт має соціальне спрямування. Ним безкоштовно перевозитимуть військових, дітей, школярів на різноманітні екскурсії та виставки, а також вихованців реабілітаційних центрів та інших структур з метою оздоровлення та лікування.

 

Сьогодні ж, 30 червня,  автобус розпочав свою роботу. Вихованці ГО «Асоціація батьків дітей інвалідів» вирушили на реабілітацію у літній табір. За словами секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна,  благодійний фонд багато працює над тим, аби знаходити нові можливості для того аби сприяти в оздоровленні особливих дітей. Придбання автобуса для цих потреб, що був переданий місту, це саме крок, який був покликаний сприяти у вирішенні соціальних питань.

 

- Сьогодні переданий нашим фондом автобус на баланс Рівного почав виконувати свою гуманітарну місію, адже купували його саме для того, аби він допомагав тим, хто цього потребує. Сьогодні у табір на реабілітацію цим автобусом вирушили усміхнені, щирі, життєрадісні і сонячні дітки, вихованці ГО «Асоціація батьків дітей інвалідів». Там вони зможуть відпочити, оздоровитись, пройти необхідний курс реабілітації, а територіальна громада спільно з нашим благодійним фондом, в свою чергу, змогли прислужитися їм у цьому. Сердечно дякую колективу і учасникам громадської організації "Асоціація батьків дітей інвалідів", а також всім, хто підтримує наших особливих діток. Автобус комфортний, сучасний. Сподіваюсь, діткам буде зручно ним пересуватися, - зазначив Віктор Шакирзян.

 

Секретар Рівненської міської ради додає, в подальшому безкоштовно автобусом зможуть пересуватися й школярі, військові, люди, що потребують лікування чи реабілітації, члени громадських організацій та об’єднань. Оскільки,цей автобус має виключно соціальне призначення.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також