Автобус з Рівненщини потрапив у смертельну автопригоду на Прикарпатті: підліток загинув, немовля - травмоване

2842 0

Ми у соцмережах:

Автобус  з Рівненщини потрапив у смертельну автопригоду на Прикарпатті: підліток загинув, немовля - травмоване

Автопригода сталася на автодорозі у селі Крилос, Галицької територіальної громади. Водійка виїхала на смуху зустрічного руху, де зіткнулася з автобусом. В салоні автомобіля, окрім 36-річної жінки, перебувало ще двоє дітей. Поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

30 травня о 16:16 надійшло повідомлення на службу «102» про дорожньо-транспортну пригоду. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів», 36-річна водійка автомобіля «Mitsubishi Carisma», мешканка смт.  Більшівці, рухаючись на заокругленій ділянці дороги, не обрала безпечної швидкості руху та втратила керованість автомобілем. Відтак виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулась з автобусом «Scania Carrus», яким керував 45-річний чоловік, мешканець Рівненської області.

13 - річний пасажир автомобіля «Mitsubishi Carisma» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. 7 – місячний хлопчик, який їхав в дитячому автокріслі, госпіталізований у важкому стані до Івано-Франківської ОДКЛ. Водійка також отримала тілесні ушкодження. Лікарі надали жінці необхідну допомогу та відпустили. 

Обох водіїв перевірили на стан сп’янінні. За кермом вони були тверезі. Ні водій автобуса з Рівненщини, ні пасажири травм не отримали.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини..
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також