Автобуси № 6 у Рівному: ходять рідко, бо власнику невигідно

1897 0

Ми у соцмережах:

Фото - Суспільного

У Рівному вже другий тиждень нарікають на автобуси № 6, які замінили маршрутки № 39, що сполучають Ювілейний та Північний. Пасажири скаржаться, що новий транспорт ходить не так часто, як хотілося б. Іноді взагалі доводиться чекати на зупинці по пів години або й більше. А коли альтернативи немає, а їхати на роботу вранці треба терміново — просто халепа.

Якщо досі чиновники заспокоювали, що все налагодиться, то тепер уже самі замислилися про те, чи не розірвати договір із цим перевізником? Кажуть, є можливість підписати угоду з іншим — до конкурсу.

Василь Сливка, начальник міського управління транспорту:

— Хотіли зробити як краще, щоб рівняни їздили у великих комфортабельних автобусах. Але перевізник не дотримується умов — вважає, що йому невигідно. Юристи зараз працюють над тим, як правильно розірвати угоду. Після розірвання договору треба оголосити та провести новий конкурс, а це процедура довга і може зайняти понад місяць. За один день таку проблему не вирішити. На автобусному маршруті № 4, що замінив маршрутку № 49, ситуація дещо краща, вже стабілізувалася. Думаю, доб’ємося, щоб у них був більш щільний графік.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також