Автобуси від Тимошенко

1643 0

Ми у соцмережах:

Автобуси від Тимошенко

Шістнадцять шкільних автобусів, які придбали на 5 мільйонів гривень, цього року отримали школи у восьми районах Рівненщини. Найбільше нового транспорту вітчизняного виробництва (”I-VAN» та «Богдан») курсуватиме між школами у Сарненському районі — сім автобусів, з-поміж яких один спеціально обладнаний для перевезення учнів з особливими потребами. По два автобуси отримали навчальні заклади Володимирецького та Зарічненського районів, по одному — Дубровицького, Дубенського, Здолбунівського, Рівненського та Рокитнівського районів.

Шістнадцять шкільних автобусів, які придбали на 5 мільйонів гривень, цього року отримали школи у восьми районах Рівненщини. Найбільше нового транспорту вітчизняного виробництва (”I-VAN» та «Богдан») курсуватиме між школами у Сарненському районі — сім автобусів, з-поміж яких один спеціально обладнаний для перевезення учнів з особливими потребами. По два автобуси отримали навчальні заклади Володимирецького та Зарічненського районів, по одному — Дубровицького, Дубенського, Здолбунівського, Рівненського та Рокитнівського районів. Ключі від авто директорам шкіл, які разом з юрбою школярів приїхали цього вівторка під стіни облдержадміністрації, особисто вручила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, перед цим прискіпливо оглянувши кілька транспортних засобів. А для того, щоб дорогою до школи водії з учнями не блукали, корпорація «УкрАвто» подарувала до кожного автобуса ще й GPS-навігатор. — Область потребує ще 114 шкільних автобусів, — розповідає начальник обласного управління освіти Іван Вєтров. - Нині ми їх маємо 62. Нові автобуси, які ми щойно отримали, підвозитимуть дітей, що мешкають на відстані понад три кілометри від школи. Окрім того, Рівненщина очікує ще 15 автобусів, які планують придбати за кошти стабілізаційного фонду. За гроші Світового банку школи Сарненського району отримали також нову оргтехніку.

Довідка РВ Проект «Рівний доступ до якісної освіти в Україні» здійснюється Міністерством освіти і науки України за кошти позики Світового банку уряду України відповідно до кредитної угоди від 5 вересня 2005 року. Обсяг позики від банку — 86 млн. 587 тис. доларів США. Внесок з боку України — 9 млн. 692 тис. доларів США. Термін реалізації проекту — 4 роки (до 31 грудня 2009 року).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також