Автомобіль лісників підірвався на міні на півночі Житомирщини

1113 0

Ми у соцмережах:

Автомобіль лісників підірвався на міні на півночі Житомирщини

Подія сталась в лісі на території Народицької громади. Унаслідок вибуху боєприпасу під колесами УАЗа один чоловік загинув, інший - з тяжкими травмами госпіталізований. Відкрито кримінальне провадження.

На місці події, у лісовому масиві між селами Тичковим і Радчею, працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (Овруч) Коростенського райуправління та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП.

Попередньо з’ясовано, що під автомобілем УАЗ працівників місцевого лісгоспу вибухнула міна. Унаслідок події загинув водій, 1981 р.н., а 46-річний пасажир отримав тілесні ушкодження, з якими був ушпиталений до лікарні.

Поліцейські повели необхідні першочергові слідчі дії та зібрали відомості про ще один воєнний злочин. Відтак досудове розслідування триває фактом порушення законів та звичаїв війни.

Водночас правоохоронці закликають полісян, особливо жителів деокупованих територій на півночі Житомирщини, утриматись від походів у ліс. У разі виявлення підозрілих предметів або завідомо загрозливих боєприпасів, не рухайте їх з місця, нікуди не переносьте і не зачіпайте. Натомість повідомте про таку знахідку до екстрених служб (поліцію або рятувальників) і до їх прибуття обмежте доступ інших до небезпечної території, радить відділ комунікації поліції Житомирської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також