Автомобіль Тойота збив дівчину, яка розмовляла по телефону

2678 0

Ми у соцмережах:

Автомобіль Тойота збив дівчину, яка розмовляла по телефону

Дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали пішохід та пасажир, сталися другого жовтня у Сарнах та у Рівненському районі.

Близько 21 години 73-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser Prado», на вулиці Бєлгородська міста Сарни допустив наїзд на 22-річну жительку села Дібрівськ Зарічненського району, яка перетинала проїзну частину дороги поза пішохідним переходом, розмовляючи по телефону.

Потерпілу водій доставив до місцевої лікарні. Медики діагностували у неї закритий перелом руки, забої та осаднення голови. Після надання необхідної допомоги дівчину відпустили.

 В аналогічний проміжок часу автопригода сталася у селі Великий Житин. 54-річний місцевий мешканець, керуючи трактором «CASE MX310» на вулиці Рівненська не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «Fiat»  під керуванням 54-річного жителя цього ж села. Постраждала пасажирка легковика, 39-річна мешканка Великого Житина. За попереднім оглядом медиків у неї діагностували незначні травми.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження.  Усі учасники дорожньо-транспортних пригод були тверезими, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також