Автомобіль врятував життя матері трьох дітей, яка випала з вікна у Рівному

1593 0

Ми у соцмережах:

Автомобіль врятував життя матері трьох дітей, яка випала з вікна у Рівному

Зазвичай авто збиває людину на смерть в ДТП або калічить її, проте в цьому випадку воно врятувало життя. Вночі 8 серпня з вікна багатоповерхового гуртожитку на вулиці Степана Бандери, 69 в Рівному випала жінка. І залишилася живою тільки завдяки припаркованому під вікном автомобілю.

Сусіди розповідають, що почули звук падіння близько опівночі. Ті, хто живе на нижніх поверхах, повибігали з будинку, почали підсвічувати телефонами і побачили тіло жінки в самій білизні.

— Вона лежала нерухомо, — розповідає Тетяна. — Це була наша сусідка з 9-го поверху, мати трьох дітей. Ми викликали «швидку» і правоохоронців. З під’їзду вибіг її чоловік і гукав: «Що ти наробила?». Потім почав доказувати людям, що це не він її штовхнув.

За словами очевидців, жінка залишилася живою тільки завдяки тому, що один із сусідів за кілька хвилин до її падіння припаркував біля під’їзду своє авто, і вона впала на лобове скло. Якби звалилася на асфальт, то загинула б.

На місце події прибули лікарі та правоохоронці. Жінку госпіталізували з численними травмами: множинні переломи, черепно-мозкова травма.

Катерина Загурська, пресофіцерка Нацполіції області:

— Жінка прийшла до тями, поспілкувалася з поліцейськими. Сказала, що стрибнула сама. Чоловік пояснив, що вийшов покурити у під’їзд, а коли повернувся, дружини у квартирі не було. Троє дітей подружжя на той момент знаходилися в бабусі. Поліція кваліфікувала це як нещасний випадок.

За словами сусідів, сім’я неблагополучна. І чоловік, і жінка зловживають алкоголем і влаштовують скандали, які часом доходять до бійок.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також