Автомобілі тричі влітали в паркан

2233 1

Ми у соцмережах:

Автомобілі тричі влітали в паркан

Усі випадки були у Рівному.

Водіям тяжко обминути паркан на перехресті вулиць Чернишова та Поповича. Автопригоди там були два дні поспіль – у неділю та в понеділок. До того ж в один той самий час – біля 21-ї , повідомляють учасники спільноти Rivne_1283 в Інстаграмі.

Речниця патрульної поліції Рівненської області повідомив РВ, що у неділю там трапилась автопригода з автомобілем «Фольксваген Джета». Водій в’їхав у паркан. Інспектори запропонували 32-річному чоловіку пройти огляд на стан сп’яніня. Він погодився. Результат – 1, 63 проміле. Інспектори склали на нього два протоколи - за скоєння дорожньо-транспортної пригоди та за керування автомобілем у стані сп’яніння.

У понеділок у паркан на Поповича влетів ВАЗом-2101 і 21-річний водій, який не вибрав безпечної швидкості руху. Свідки викликали швидку допомогу. Втім, ні водій, ні  пасажири травм не отримали. Інспектори перевірили водія на стан сп’яніння. Він був тверезим. А ось троє п’яних пасажирів ВАЗу поводились неадекватно. Патрульним навіть довелося викликати на місце події на допомогу колег з групи швидкого реагування. Порушників забрали у міський відділ поліції для складання на них адмінматеріалів.

З’ясувалось, що у паркан будинку N19 на вулиці Поповича хтось влітав автомобілем ще й на Покрову, 14 жовтня. Пошкодивши паркан та дорожні знаки – 2.1 – дати дорогу та 7.8- напрямок головної дороги, втік з місця події. Розшукати порушника у той день не вдалося. Його знайшли через дві доби та склали на порушника два протоколи - за скоєння ДТП та за залишення місця автопригоди. Це була 38-річна водійка "Опеля". 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також