Автомобілі викрадав неповнолітній

1292 0

Ми у соцмережах:

Автомобілі викрадав неповнолітній

Велосипедом, мотоциклом, мікроавтобусом і двома легковиками устиг незаконно заволодіти з початку року шістнадцятирічний житель села Тутовичі. Учора, 14 липня, його затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання у Волинській області.

Повідомлення про викрадений автомобіль «Renault Twingo» із подвір’я господарства жителя село Дерно Ківерцівського району надійшло до поліції вранці 14 липня. На розшук транспортного засобу орієнтували особовий склад Волині та Рівненщини. А вже близько о пів на першу дня до поліції звернувся товариш потерпілого, що на вулиці Широкій у Сарнах він виявив викрадений легковик.

Слідчо-оперативна група на місці події застала за кермом нового власника, яким виявися уже «досвідчений» у цих справах 16-річний житель села Тутовичі. Хлопець уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини.

14 лютого цьогоріч поліцейські Сарненського відділу викрили неповнолітнього на угоні автомобіля "Opel Combo" у 26-річного сусіда, а дев’ятого березня — на викраденні автомобіля «Volkswagen T5» у 48-річного місцевого жителя, які припаркували свої транспортні засоби на подвір’ї власних господарств, необачно залишивши ключі у замку запалювання. Слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав цілодобовий домашній арешт. У квітні цього року вказані кримінальні провадження з обвинувальним актом були направлені до Сарненського районного суду.

Наразі у провадженні слідчого відділення Сарненського ВП знаходиться ще два кримінальних провадження про угони транспортних засобів, що мали місце в ніч на 12 липня — автомобіля марки "Renault Trafic" та мотоцикла марки «Shineraу». Поліцейські мають достатню доказову базу щодо причетності неповнолітнього до скоєння вказаних злочинів.

Також проводиться перевірка за фактами крадіжки велосипеда в одному із сіл Волині та грошей із автомобіля жителя села Дерно.

Слідчі дії тривають. Хлопець перебував на обліку як дитина-правопорушник, хоча виховується у благополучній сім’ї.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також