Автор «Помідора по-рівненськи» — знову серед кращих кухарів України

3237 0

Ми у соцмережах:

Автор «Помідора по-рівненськи» — знову серед кращих кухарів України

Топ-120 кращих шеф-кухарів України оголошено під час Creative Chefs Summit 2020.

Цього року від Рівненщини до списку кращих потрапив Руслан Вичеров — одесит, який працює зараз у Рівному шеф-шоколатьє у кондитерській «Морквяна Мар’яна».

Уже вдруге серед кращих українських кухарів — і Сергій Солдаткін, шеф-кухар рівненського ресторану «Баржа» та співзасновник гастрономічно-історичного блогу «Я — Історія».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також