Автосалон в Нью-Йорку. Головні новинки

1172 0

Ми у соцмережах:

Автосалон в Нью-Йорку. Головні новинки

Минулися ті часи, коли нью-йоркський автосалон вважався локальним шоу. Зараз це велика міжнародна виставка, а представлені на ній моделі націлені не тільки на американський ринок, але і на європейський. У цьому році автосалон триватиме до 3 квітня. Корреспондент.net вибрав головні новинки автосалону в Нью-Йорку 2016 року.

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe Компактний кросовер Mercedes GLC Coupe конкуруватиме з BMW X4. Схожі ці моделі і зовні, однак новинка трохи довша і нижча. Автомобіль оснащений чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами об'ємом 2,0 л. Початок продажів Mercedes-Benz GLC Coupe в Європі запланований на кінець цього року.

Lincoln Navigator

Lincoln Navigator Концепт-кар позашляховика примітний безліччю неординарних рішень. По-перше, це перший автомобіль з 30 регулюваннями водійського сидіння. По-друге, двері відкриваються вгору, що не дуже характерно для позашляховиків. По-третє, замість сходинки для зручного доступу в салон передбачені виїзні уступи. По-четверте, у багажнику автомобіля є шафа для речей.

Nissan GT-R

Nissan GT-R Оновлена версія одного з найшвидших серійних спорткарів у світі. Nissan GT-R оснащений 3,8-літровою наддуваною "шісткою" на 570 кінських сил (к.с.) і 637 ньютон-метрів (Нм) обертового моменту. Іззовні модель змінилася мало: інша решітка радіатора і бампери, змінений рельєф капота, а також додаткові отвори поруч зі спареними наконечниками вихлопних труб.

Subaru Impreza

Subaru Impreza Нове покоління Subaru Impreza побудоване на платформі SGP, завдяки чому кузов став жорсткішим, ніж у попередника, на 70%. Розмір автомобіля також збільшився: зокрема, колісна база стала вищою на 25 мм. А ось внутрішнє "начиння" особливих змін не зазнало: седан продаватиметься з дизельними і бензиновими "четвірками" об'ємом від 1,6 до 2,0 л.

Audi R8 Spyder

Audi R8 Spyder Нове покоління спорткара Audi R8 оснастили м'яким дахом, що відкривається лише за 20 сек. за швидкості до 50 км/год. Спорткар також оснащений світлодіодними фарами з 37 елементами, а за окрему плату можна замовити й лазерну оптику. Двигуном встановлений 5,2-літровий V10 на 540 к.с., що дозволяє розвинути максимальну швидкість - до 320 км/год. Старт продажів Audi R8 Spyder в Європі намічений на кінець цього року.

Mercedes-AMG E43

Mercedes-AMG E43 Перша спортивна версія Mercedes її нового E-Class. Для цього в автомобіль встановили 3,0-літровий бензиновий двигун V6, який працює спільно з д'евятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Іззовні новинка відрізняється від базової версії гратами радіатора, спойлером, 19-дюмовими колісними дисками, великими повітрозабірниками і вихлопною системою із чотирма патрубками.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також