Автовокзал: без «троячки» не обійтись

1942 0

Ми у соцмережах:

Автовокзал: без «троячки» не обійтись

Уже кілька років минуло, як за сприяння міської влади ділянку перед автовокзалом віддали в оренду, а зупинку громадського транспорту перенесли на сто метрів далі. Та люди до таких «зручностей» звикнути ніяк не можуть. Пасажиру добратися до автовокзалу непросто. Або тренуй м’язи, несучи свої валізи від зупинки громадського транспорту по вузькій стежині через приватну автостоянку. Або ж наймай таксі, розраховуючи на те, що доведеться заплатити за проїзд додаткові 3 гривні. Припаркуватись біля автовокзалу ніде — всюди заборонні знаки.

Уже кілька років минуло, як за сприяння міської влади ділянку перед автовокзалом віддали в оренду, а зупинку громадського транспорту перенесли на сто метрів далі. Та люди до таких «зручностей» звикнути ніяк не можуть. Пасажиру добратися до автовокзалу непросто. Або тренуй м’язи, несучи свої валізи від зупинки громадського транспорту по вузькій стежині через приватну автостоянку. Або ж наймай таксі, розраховуючи на те, що доведеться заплатити за проїзд додаткові 3 гривні. Припаркуватись біля автовокзалу ніде — всюди заборонні знаки. Єдиний вихід — заїхати на ту ж приватну стоянку перед автовокзалом, виклавши при цьому три гривні, навіть коли водій не збирається тут затримуватися, а лише висадити пасажира. Можна спробувати підвезти пасажира іншим шляхом — через територію автовокзалу. Але і тут без трьох гривень не обійтись, інакше не оминути шлагбаум, який встановило керівництво автовокзалу.

Коментар Микола Сисюк, голова правління ВАТ «Рівненське підприємство автобусних станцій»: — За останні роки побільшало рейсів до населених пунктів області, міжміських і міжнародних, тому автовокзал Рівного приймає більше транспорту. Водії таксі і приватних авто, щоб не платити за зупинку на приватній стоянці перед автовокзалом, почали масово заїжджати на нашу територію, де й без того тісно. Інколи ставили свої авто так, що маршрутки не мали місця для маневру. Тож щоб обмежити рух стороннього транспорту по технічній території станції, ми змушені були встановити шлагбаум і запровадити плату за в’їзд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також