АЗС на Басівкутській: у суботу — бійка, у вівторок — суд

1154 0

Ми у соцмережах:

АЗС на Басівкутській: у суботу — бійка, у вівторок — суд

Невдалою виявилася спроба представників ПП "Агата" у суботу вранці розпочати будівництво АЗС на вул.Басівкутській у Рівному. Люди, які вже два роки протестують проти зведення тут АЗС, перешкодили будівельникам.

Невдалою виявилася спроба представників ПП "Агата" у суботу вранці розпочати будівництво АЗС на вул.Басівкутській у Рівному. Люди, які вже два роки протестують проти зведення тут АЗС, перешкодили будівельникам. Між будівельниками, мешканцями й "хлопцями спортивної статури" виникла сутичка, розбиратися в якій виїжджали міліція і прокуратура. В результаті будівельники поїхали, а на місці будівництва залишився чергувати наряд міліції.

 
А у вівторок захисники басівкутців пікетували міський суд, вимагаючи не допустити спорудження АЗС. У цей день міський суд продовжив розгляд справи за позовом ПП "Агата", яке просить скасувати рішення міськради про мораторій до 2020 року на будівнитцво автозаправних станцій на вул.Соборній, 420 та вул.Басівкутській у Рівному. Через велику кількість присутніх слухання справи перенесли з кабінету судді Наумова, який розглядає її, в зал засідань. Але тривало засідання недовго.Суд задовольнив клопотання про залучення як третіх осіб до цієї справи Дарії Лико, чия земельна ділянка межує з ділянкою під АЗС, та депутатів міськради Олександра Лащука і Анатолія Чугуєвця. Чи долучали інших охочих, які подали такі ж заяви, суд ще буде вирішувати. Чергове судове засідання відбудеться наприкінці листопада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також