Багаті таки поділилися…

1792 0

Ми у соцмережах:

Багаті таки поділилися…

У рамках реалізації спільного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов’ю дитину», ініційованого Президентом України Віктором Ющенком, відбулась робоча поїздка голови Національної ради з питань благодійництва Віталіни Ющенко до Рівненської області.

Представники офіційної делегації відвідали сім’ю Самойлюків у с. Могиляни Острозького району для того, щоб на власні очі переконатись, наскільки необхідною є надана в рамках проекту фінансова підтримка. Раїса та Микола Самойлюки виховують одинадцять дітей, десять з яких є неповнолітніми. Старші доньки навчаються у Рівному (здобувають фах бухгалтера), молодші ходять до школи, а найменшій Аліні лише два рочки. Мама Раїса розповідає, що для них прізвище Ющенко стало вже рідним: минулого року від Президента України Віктора Ющенка отримали у подарунок теплий одяг, а допомога, надана у рамках проекту «Зігрій любов’ю дитину», прийшла несподівано, але дуже вчасно, адже допомогла вирішити нагальну проблему. Батько родини Микола Григорович розповів, що дерев’яні стіни будинку з роками почали розмокати, а придбана за спонсорські кошти цегла дозволила утеплити стіни будинку — нині будівельні роботи перебувають на завершальному етапі. — Рівненська область має найбільшу кількість сімей-учасників проекту. Станом на сьогодні родинам виплачено приблизно по сімнадцять з половиною тисяч гривень. Сьогодні ми відвідуємо родини для того, щоб перевірити стан використання коштів, почути побажання учасників проекту, — повідомила Віталіна Ющенко. Родина Самойлюків з нетерпінням чекала дорогу гостю. Пані Віталіну частували домашнім тортом та яблуками з родинного саду. Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук сподівається, що реалізація проекту «Зігрій любов’ю дитину» продовжуватиметься і в наступному році, завдяки чому в області буде зроблено багато добрих справ на підтримку багатодітних родин. Минулого тижня голова облдержадміністрації Віктор Матчук мав нагоду обговорити питання допомоги багатодітним сім’ям Рівненщини з Президентом України Віктором Ющенком. — Мова йшла про допомогу багатодітним сім’ям. Для Рівненщини ця проблема є ще більш актуальною, ніж для Волині, оскільки у нас більше цих сімей, — зазначив голова облдержадміністрації Віктор Матчук. — Досягнуто певних домовленостей стосовно покращення стану багатодітних сімей на Рівненщині.

Довідка У Рівненській області участь у реалізації проекту влади і бізнесу «Зігрій любов’ю дитину» беруть 179 багатодітних сімей. Всього на реалізацію проекту від благодійників на спеціально створений рахунок надійшло 3 млн. 277 тис. 531 грн. У 50 сім’ях — учасниках проекту «Зігрій любов’ю дитину» ремонтні та будівельні роботи завершено. У 111 багатодітних сім’ях ремонтні та будівельні роботи тривають. 170 сім’ям придбано будівельні матеріали на загальну суму 2 млн. 965 тис. 114 грн. Придбано будинок для сім’ї Троянчука В.Л. з Острозького району за 21 тис. грн. Для сім’ї Тарасюка О.Ф. з Володимирецького району переказано кошти в сумі 126 тис. грн. для придбання будинку. Будинок придбано, 22.09.2008 року підписано договір купівлі-продажу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також