Багато будинків у Рівному відмовились від опалення

2430 0

Ми у соцмережах:

Багато будинків у Рівному відмовились від опалення

У Рівному на сьогодні працюють всі котельні, усі тепломережі наповнені теплоносієм, жодних поривів чи проблем із магістральними мережами немає, запевняє міський голова Рівного Володимир Хомко. Щоправда, в деяких будинках тепла немає: люди самі відмовились — економлять, поки тепла погода.

Володимир Хомко, міський голова Рівного, пояснив:

— Є будинки, які мають внутрішні проблеми, приміром, у текстильному технікумі порив внутрішніх мереж. Те ж саме й у Інституті післядипломної освіти на Чорновола. Це проблеми балансоутримувачів цих закладів. У житловому будинку на Гагаріна, 29 — порив вводу. Це робота ОСББ.

Всі повинні зрозуміти, що за стан будинку відповідають власники квартир. Вони можуть найняти собі управляючу компанію або ж створити ОСББ. Власність не лише дає права, а й накладає обов’язки. Не подобається управляюча компанія — обирайте іншу, те ж саме з головою ОСББ. Усе, що стосується теплопостачального підприємства, — працює. Багато будинків призупинили опалення через теплу погоду. Зрештою, це вибір мешканців. Нагадаю, у нас на Відінській є будинок, в якому в усіх квартирах встановили регулятори тепла. Тож кожен собі регулює режим опалення квартири, і це ідеальний варіант.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також