Багатодітна мати орендувала житло в рівнянина, а той її кривдив

2570 0

Ми у соцмережах:

Фото Любов Романюк

Поліція розшукує рівнянина, який мав серйозний конфлікт 22 квітня увечері з багатодітною мамою, в якого вона проживала, та сімейними радницями. Він вживав алкогольні напої та поводився агресивно. Є заява про побиття від сімейної радниці .

 До поліції вчора, 22 квітня, близько 20:20 надійшло повідомлення, що у квартирі, де мешкає багатодітна сім’я, на вулиці Соборній обласного центру відбувається бійка.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, патрульна поліція та спецпризначенці.

Правоохоронці встановили, що в квартирі проживає 34-річна уродженка Рівненського району разом із дітьми: 16, 11, 6 та 4 років. Помешкання належить 33-річному рівнянину, із яким його подруга домовилася про проживання її колеги — багатодітної матері на умовах оплати комунальних послуг.

Увечері до власника оселі в гості прийшли подруга і товариш та сіли випивати. Жінка разом із дітьми перебувала у кімнаті. В цей час сімейна радниця та депутатка міської ради, які близько року опікуються цією багатодітною родиною, вкотре відвідали сім’ю. Коли жінки зробили зауваження відпочиваючим, виник конфлікт: 33-річний господар квартири почав агресивно поводитися, нецензурно лаятися на адресу жінок та двічі вдарив 40-річну сімейну радницю по руці. Коли ж на місце події викликали поліцію, чоловік втік. Нині його розшукують поліцейські.

За фактом умисного заподіяння легкого тілесного ушкодження слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Усі четверо дітей та їхня матір внаслідок сутички не постраждали. Нині вони мешкають в іншій квартирі.

Варто зазначити, що сімейна радниця Любов Романюк стверджує, що рівнянин бив і багатодітну матір:

«Власник житла, у якого родина знімала квартиру, вирішив трохи посвяткувати. Привів друзів... Ліана Диновська (ще одна сімейна радниця. – Ред.) вам точно може сказати, чому жінка мовчки сховалася у кімнаті і нікому не сказала, бо сама була змушена написати заяву про побиття.

Нас то не випускали з помешкання, то намагалися виставити за двері, погрожували ножем, обіцяли скинути з балкону, поливали матами, дихаючи в обличчя своїм тошнотворним перегаром... таку бурхливу реакцію викликало просте зауваження... бо у квартирі були діти!»

Родину поки що прихистили інші небайдужі рівняни. Проте їй шукають квартиру. Любов Романюк обіцяє  платити орендну плату на період карантину. А там мама вже вийде на роботу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також