Багатодітна родина потребує підтримки, бо залишилась без даху над головою

2904 0

Ми у соцмережах:

Багатодітна родина потребує підтримки, бо залишилась без даху над головою

Багатодітна родина Гузовських зі селі Уїздці, що на Млинівщині, жила розміреним життям. Ніщо не віщувало лиха. Але руйнівна стихія вогню в ніч на 14 червня захопила будинок, прибудову та транспортний засіб.

Рятувальники в приватному господарстві приборкували вогонь до самого ранку. Багатодітній сім’ї чудом вдалось врятуватись. Але родина залишилась без даху над головою, речей першої необхідності та засобів для існування. Інформаційний портал Млинова повідомляє, що сьогодні односельці та небайдужі краяни прийшли допомогти. Розчищають згарище та вивозять обгорілі рештки будинку.

- Така сумна звістка про пожежу в сім’ї Петра та Галини Гузовських сколихнула наше село в неділю вранці. Мешканці старостинського округу відгукнулись та згуртувались, і кожен як може допомагає багатодітній родині. Сільська рада та громада в межах своїх повноважень допоможуть односельцям, але на відбудову нового житла потрібно чимало коштів. Тому сьогодні хочу звернутись до всіх небайдужих краян: допоможіть гарній сім’ї відновити своє житло та повернутись до звичного життя. Дякую всім, кому небайдужа доля багатодітної родини, - повідомив інформаційному порталу Млинова  в. о старости Уїздецького старостинського округу Анатолій Троцюк. 

Сім’я Гузовських зі села Уїздці в пожежі втратила документи. Всі охочі можуть надати підтримку, зателефонувавши мамі, Галині Гузовській (066 102 52 96) та перерахувавши кошти на рахунок брата Галини Миколи Баласа 5168 7573 3272 3248. 

Читайте також: На Рівненщині згоріло авто, гараж та дах будинку


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також