Бандаж для комфортного перебігу вагітності та гарної фігури після пологів

589 0

Ми у соцмережах:

Бандаж для комфортного перебігу вагітності та гарної фігури після пологів

Вагітність - це чудовий стан, проте під час очікування дитини, особливо в останньому триместрі по причині зростаючого живота, жінки відчувають неабиякий дискомфорт. Ось чому з кожним роком створюється все більше речей і пристосувань для зняття болю і полегшення стану вагітної. Бандаж для вагітних - найпоширеніший вид аксесуара, яким користуються майбутні мами до пологів та після них. Бандаж допомагає зменшити болі в спині і суглобах, покращує поставу, забезпечує підтримку спини до пологів і корегує фігуру після них, забезпечуючи м'яке стиснення для повсякденного комфорту.

Використання бандажу для вагітних забезпечує коректне положення дитини, знімає навантаження на нижній відділ хребта і знімає біль у ділянці нирок. Він допомагає підтримувати правильну поставу, а також уникнути розтягнень шкіри на животі. Завдяки такій підтримці майбутні мами можуть вести активний спосіб життя до останніх тижнів вагітності.

Виготовляється бандаж з міцного еластичного перев'язувального матеріалу з однорідною або сітчастою структурою. Він пропускає повітря і вологу, має високу зносостійкість. Пояс армований двома вертикальними кісточками і додатковими ременями для кріплення. Зручний корсет запобігає ризику надмірного напруження м'язів матки, надмірного росту м'язів живота, шкіри і розтяжок. Він також використовується для зменшення тиску на поперековий відділ хребта, зняття дискомфорту в спині, болю під час вагітності і після пологів, а також для прискорення регенерації м'язів живота і шкіри.

Жінки можуть використовувати пояс для вагітних як бандаж після пологів, який допоможе:

— зміцнити розтягнуту стінку живота;

— захистити тіло при появі післяопераційної грижі;

— підтримати правильну поставу та фігуру.

У продажу доступні різні форми бандажів, але найчастіше це широка смужка з еластичної тканини. Його можна надягнути або застебнути - місце і виконання кріплення можуть бути різними. Післяпологові бандажі можна застебнути збоку, ззаду або спереду на липучки, гачки і кнопки. Післяпологовий пояс також відомий як післяпологовий корсет, бандаж або пояс для схуднення/корекції фігури. Його можна одягнути вже через два тижні після природних пологів і, за умови, що рана загоїлася належним чином, через чотири тижні після кесаревого розтину. Якщо одягнути пояс раніше, можна викликати біль в животі, порушити кровообіг і запобігти скороченню матки. Післяпологові бандажі розрізняються по дизайну та розмірах, тому перед покупкою слід виміряти окружність живота і виходячи з цього вибрати пояс.

Придбати бандажі для вагітних можна в нашому інтернет-магазині Ортомедіка. У ньому Ви знайдете аксесуари, які допоможуть майбутнім мамам для комфортного перебігу вагітності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також