Бандерштат-2020 – в онлайн-форматі

691 0

Ми у соцмережах:

Бандерштат-2020 – в онлайн-форматі

Фестиваль українського духу «Бандерштат-2020», який традиційно проводиться влітку на Волині, цьогоріч відбудеться в онлайн-форматі.

 

 «7-9 серпня відбудеться найбільш діджиталізований Бандерштат за усі 14 років проведення фесту! Побачимося на цифрових платформах у безпечному онлайн-форматі. Таким чином ми продовжуємо багаторічні фестивальні традиції, а також не зраджуємо цінностям Бандерштату.

Ми сподіваємося, що ви підтримаєте наше надважке рішення. Із зрозумілих причин ми не можемо наражати на ризик таку кількість людей, проводячи захід у традиційному форматі», - ідеться на сторінці фестивалю у Facebook

Відвідувачів онлайн-фестивалю чекають: насичена музична програма, гутірки з лідерами думок, перегляд українського кіно, цікавий контент для дітей, спільні спортивні активності, вікторини, патріотичний флешмоб. Крім того, організатори обіцяють представити новий мобільний додаток фестивалю і зробити подарунок Луцьку.

Бандерштат буде у вільному доступі й відбудеться за підтримки Українського культурного фонду.

Щодо квитків, організатори запевняють, що всі вони будуть дійсні на 2021 рік. «Наступного літа ми зустрінемося 6-8 серпня. Про механізм повернення квитків ми повідомимо додатково, але, за можливості, просимо підтримати улюблений фест і зберегти квиток до наступного літа. Інвестиції в майбутнє – завжди гарна ідея!» - зазначають організатори.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також