Бандити Мокрий і Большой, обдурений Харковець та підозрілий Скрипник

2652 0

Ми у соцмережах:

Бандити Мокрий і Большой, обдурений Харковець та підозрілий Скрипник

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте подробиці інсценованого вбивства у Рівному, про злочинні угрупування у нашому місті та їхніх лідерів.

Також ми розкажемо, чому небезпечно їздити до Києва, куди поселлять «безпритульних» розвідників, чому саме Василя Харковця обрали головою міського осередку президентської партії, коли у Рівному запрацюють ліфти, де з’являться нові розумні зупинки та який тролейбусний маршрут відкриватиме міськрада.

Ми розповімо вам про висотку, яку збудують від вікнами облради, про компанію з французькими інвестиціями, яка збирається видобувати бурштин на Сарненщині, та про те, як проходять кваліфікаційне оцінювання рівненські судді.

А ще у нашій газеті – про пожежу на пташиному острові, затримання на хабарі поліцейського, роботу «чорних археологів» на єврейських кладовищах та про політичні інтриги у Рівненському районі.

І не пропустіть історичну статтю про перший культурний центр у Рівному, який відкрили ще за часів Польщі.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також