Баскетбольні кросівки adidas: кілька порад!

806 0

Ми у соцмережах:

Баскетбольні кросівки adidas: кілька порад!

Баскетбол є інтенсивним видом спорту, тому баскетбольні кросівки адідас мають бути міцними, підтримуючими, стабільними та забезпечувати амортизацію.

Як визначити, яку пару варто придбати саме для вас?

Щоб зрозуміти, що підходить ідеально саме для вас, потрібно знати, як вона влаштована.

Взуття для цього спорту складається з устілок, шнурків, матеріалів, що амортизують, підошви та інших частин. Хороші снікери щільно прилягають до ноги, якісно виготовлені та зручні у носінні, захищають стопи.

Рівень якості можна розпізнати за складом, адже матеріали неймовірно впливають на вашу безпеку. Перевіряйте виріб, включаючи верх і підкладку. Розмір можна виміряти та перевірити, наскільки він вам підходить за допомогою розмірної сітки, розташованої на офіційному сайті інтернет-магазину adidas.

Хороший верх моделі повинен бути пружним, м'яким і зручним на дотик. Також, ретельно і міцно пошитий для того, щоб служити вам довше і не порватись у найнесподіваніший момент. Внутрішня частина теж є шкарпеткою, яка зміцнює його, запобігає розтягуванню. Тому для виробника важливо вибирати такі тканини для підкладок, які мають приємні на дотик, повітропроникні властивості, видаляють вологу, не знебарвлюються і не мнуться.

Устілки відіграють значну роль у підтримці чистоти та видаленні вологи зі стопи. Тому вона повинна щільно прилягати до підошви та не мати зайвих складок. Найкраще підійде устілка з натуральної шкіри.

Близько 70% спортсменів вибирають високі баскетбольні кросівки adidas, тому що вони надають найкращу підтримку кісточці.

Взуття із середнім берцем — найкращий вибір для спортсменів, які добре знаються на швидкості та вважають, що інші моделі забезпечує занадто велику стриманість.

Близько 10% чоловіків під час регулярних змагань мають варіанти з низьким берцем. Вони легші, але не гарантують такої підтримки кісточки, як довга халява. Тому спочатку радимо підібрати інший варіант.

Вдалих покупок!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також