Баскетбольних уболівальників запрошують прийти на поєдинки

1152 0

Ми у соцмережах:

Баскетбольних уболівальників запрошують прийти на поєдинки

Розпал “Шаленого березня” для баскетбольного клубу “Рівне” припав на передостанні вихідні першого місяця весни. Чотири матчі за три дні проведуть наші команди. І, якщо чоловіки завдання на регулярний чемпіонат вже виконали та в іграх з “Київ-Баскет” гратимуть лише за престиж клубу та міста для власних уболівальників, то в жіночої команди все залишається дуже заплутаним.

Відкриватиме ігровий вікенд сьогодні о 19:00 наша жіноча баскетбольна команда матчем Суперліги з “Інтехім-СДЮШОР” з Одеси. Суперники сусіди в турнірній таблиці, рівнянки йдуть третіми, а одеситки – другими, але на ці ігри завадання в команд різне, адже гості вже забезпечили собі вихід до півфіналу, а тому результат в іграх у Рівному на них вже не тиснутиме. Натомість рівнянкам зараз кожна перемога на вагу золота.

У суботу, 24 березня, о 17:30 та у неділю, 25 березня, о 13:00 два заключних матчі регулярного чемпіонату у вищій лізі для наших баскетболістів БК “Рівне” – “Київ-Баскет”. Столичні баскетболісти вже фактично втратили шанс вийти до плей-офф, але, скоріш за все здаватися без бою не будуть. Адже команда має великі амбіції вже на наступний сезон, а тому кожному гравцю, який бажає залишитись в складі на майбутнє, треба довести своєю майстерністю це

Усі поєдинки проходитимуть у ДЮСШ №4, що на вулиці Фабричній у Рівному.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також