Батьки задоволені, діти в паніці: в рівненській школі ввели електронний журнал

14729 0

Ми у соцмережах:

Батьки задоволені, діти в паніці: в рівненській школі ввели електронний журнал

Школа №2 Рівного бере участь у всеукраїнському пілотному проекті введення електронного обліку успішності учнів, іншими словами, тут ввели електронний журнал. Тепер батьки можуть бачити оцінки учнів за предмети та поведінку, а також присутність на уроках.

 -          Мені надіслали код, за яким я можу увійти в систему OSHKOLA, - розповіла РВ рівнянка Оксана, син якої навчається у 9-му класі цієї школи. – Я зареєструвалася і встановила додаток на телефон. Маю доступ тепер до всього, що мене цікавить: розкладу занять, в якому кабінеті проходить, хто вчитель, яку оцінку отримав син та домашнє завдання. Можу сконтактувати з будь-яким із вчителів і, наприклад, повідомити, що син забув зошита вдома або буде відсутній з поважної причини. Це дуже зручно. Я можу бачити всі його «н» (позначка відсутності на уроці) і зауваження (наприклад, не вивчив домашнє завдання). Також можу бачити його рейтинг в класі і рейтинг з певних предметів.

Адміністратор системи "Онлайн школа" Микола Парфенюк, який працює вчителем інформатики в школі, розповів для «7 днів»:

Діти говорять, що це буде біда для них. Але для батьків це дуже зручно. Вони відразу бачать всю картину навчання дитини в школі. Підтерти не вийде, бо все зберігається в електронному варіанті. Але є можливість виправити оцінку. Тобто, вчитель може упродовж 8 календарних днів, якщо поставив низьку чи середнього рівня оцінку, учень може її перездати, а вчитель виправити і все буде нормально.

У молодших класах батьки будуть отримувати смс у вигляді смайликів, які замість оцінок сповіщатимуть про поведінку, успіхи дитини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також