"Батьківщина" ініціювала громадське обговорення держбюджету

1241 0

Ми у соцмережах:

У відповідь на заклик рівненської "Батьківщини" рівняни висловили свої зауваження та пропозиції щодо майбутнього бюджету України. Рівняни висловлюють стурбованість запропонованими урядом Яценюка змінами.

Галина Кульчинська, голова міської організації ВО "Батьківщина":

— Економію коштів варто здійснювати передовсім через припинення розкрадання бюджету на тендерних закупівлях, через "кіпрські схеми", ухилення від сплати відповідних акцизів та рент, повернення фіктивного ПДВ тощо. Необхідно ухвалити рішення на підтримку людей, які взяли іпотечні кредити у період до фінансової кризи 2008 року, щоб ті, хто придбав житло не для спекуляцій, змогли виплатити (закрити) кредити і не опинилися на вулиці. Замість політики затягування пасків на шиї в українського народу почати політику масштабних інфраструктурних проектів та справжніх проукраїнських реформ, здатних запустити маховик економіки, переозброїти армію, вдихнути життя в промисловість, стимулювати малий та середній бізнес.
Запропоновані рівнянами зміни до держбюджету передали для ознайомлення та опрацювання фракції "Батьківщина" у Верховній Раді. Прес-служба РОО ВО "Батьківщина".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також