Батьківщина здобула перемогу на виборах в ОТГ – Тимошенко

986 0

Ми у соцмережах:

Батьківщина здобула перемогу на виборах в ОТГ – Тимошенко

"Батьківщина" перемогла на виборах в ОТГ, які відбулися 23 грудня, і, за попередніми підрахунками, отримала 36% голосів виборців. Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко на прес-конференції у Києві, оголошуючи попередні результати місцевих виборів.

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня відбулися у 77 ОТГ в 13 областях України.

Як йдеться на сайті «Батьківщини», абсолютне перше місце з великим відривом посіла "Батьківщина" – 36%. На другому місці з результатом 23% – Блок Петра Порошенка.

«Ці вибори – остання велика репетиція перед президентськими виборами. Це остання справжня соціологія, де не міряють випадково думки якихось людей, де соціологію рахують конкретно по бюлетенях», – заявила Юлія Тимошенко.

« "Батьківщині" вдалося досягти перемоги попри шалений адміністративний ресурс, який задіяла чинна влада, - додала Тимошенко. – Це, по суті, був виборчий армагедон, коли фальсифікації, підкуп були вражаючими. Ламали людей, примушували зніматися з виборів».

Тимошенко додала, що партія "Батьківщина" від виборів до виборів «збільшує народну підтримку». Так, політична сила перемогла в кожній з семи хвиль виборів в ОТГ, здобувши 30% від кількості депутатів, обраних від партій.

"Ми починали з 6% у 2014 році, у 2016-2017 роках – 27%, а на останніх виборах ми вже маємо 36%, – зазначила Юлія Тимошенко. Пишаюся своєю командою, яка може протистояти будь-якій навалі влади і таким масштабним порушенням. Це означає, що на президентських виборах, які б технології не використовувала влада, з такими громадянами і з такою командою, як у мене, ми можемо протистояти всьому. Ми не дамо сфальшувати президентські вибори».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також